Espoon työväenopisto on osa Espoon koulutuskuntayhtymä Omniaa. Perustehtävänämme edistää kansalaisten osallisuutta, taitoja ja hyvinvointia ja lisää alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Henkilöstömäärä Omniassa on yli 1000 ja opiskelijamäärä noin 35 000.

Tarjoamme ammatillista toisen asteen koulutusta ja lukiokoulutusta, nuorten työpajoja, ammattitutkintoja ja vapaan sivistystyön kursseja sekä koulutusta, ammatillisia kursseja ja rekrytointitukea yrityksille.

Tutustu tarkemmin Omnian toimintaan (omnia.fi).

Kestävä tulevaisuus Omniassa 

Kestävän tulevaisuuden rakentaminen on toimintamme ydin. Meille se tarkoittaa sitä, että yhteisönä olemme sitoutuneet saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vuoteen 2025 mennessä. 

Matkamme kohti kestävää tulevaisuutta noudattaa Omnian kestävän tulevaisuuden tiekarttaa. Se on suunnitelma, joka ohjaa Omnian kestävälle tasolle vuoteen 2025 mennessä. YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin perustuva tiekartta rakentuu neljästä läpileikkaavasta teemasta. Kukin läpileikkaava teema on vuorollaan erityisesti Omnian toimintaa ohjaava vuosittainen painopistealue. Tutustu Omnian Kestävän tulevaisuuden tiekarttaan ja kestävän kehityksen teemavuosiin (omnia.fi).

Omniassa painotetaan kaikessa opetuksessa ja koulutuksessa kestävän kehityksen tavoitteiden sisäistämistä ja saavuttamista. Kestävän kehityksen osaaminen on tärkeä elinikäisen oppimisen avaintaito.

Ajankohtaista Omniassa 

Julkaisemme mielenkiintoisia uutisia, innostavia tapahtumia ja inspiroivia tarinoita Omniasta. Laita siis seurantaan Ajankohtaista-sivu (omnia.fi).

Voit myös antaa juttuvinkkejä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@omnia.fi.

Omnia työnantajana 

Omnia on monien mahdollisuuksien työnantaja, jolle on tärkeää pitää kiinni hyvästä henkilöstöpolitiikasta ja henkilöstön hyvinvoinnista. 

Tutustu Omniaan työnantajana (omnia.fi).

Omniassa olevat avoimet työpaikat

On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.