13lokakuu

Roosa nauha -hyväntekeväisyystapahtuma

Päivämäärä 13.10.2022
SijaintiLehtimäentie 1 C
Kategoria

Tapahtuman kuvaus

Osallistu Roosa nauha -hyväntekeväisyystapahtumaan 13.10. ja tue samalla vuoden 2022 keräystä!

Tapahtumasta saatu tuotto lahjoitetaan sataprosenttisesti Roosa nauha 2022 -keräykseen. Muistathan, että Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta ja tukee syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Tapahtuman aikana tutustumme syöpäpotilaan kokemuksiin koronapandemian aikana. Tilaisuudessa syvennymme rintasyöpää sairastavan henkilön elämään eri näkökulmilta. VTT:n asiantuntija Jenni Lappi kertoo, mitä ravitsemus rintasyöpähoitojen aikana on. Peruukkimestari Pekka Helynen puolestaan tutustuttaa meidät aiheeseen ”Korvaavat hiukset tukena potilaan arjessa”. Rovasti Leena Huovisen kanssa mietimme, minkälaiset ovat ”Surun monet kasvot”. Tapahtuman kruunaa “Roosat annokset” -jälkiruokakilpailun arviointi ja tulokset.

Paikalla on myös tapahtumatori klo 16–19, jossa mukana mm. Pop-up-kahvila ja Roosa nauha -teemainen kukkatori, Robbes-puutarhan hävikkiyrttejä ja Steripolar. ESSY:llä myynnissä Roosa-nauhoja.

Ilmoittautuminen

Löydät lisätietoja tapahtumasta ja osallistumisohjeet Omnian verkkosivuilta (omnia.fi)

Tapahtuman lisätiedot

Aika

Torstai 13.10.2022 klo 16:30-20:30

Hinta

15 €/kpl. Lippuja lähitapahtumaan voi myös ostaa OmniaShopista tai Fridan torilta. Etäyhteydellä osallistuttaessa osallistumishinta on 10 €.

Toteutustapa/paikka

Lehtimäentie 1 C, Espoon keskus

Auditorio ja verkkolähetys

Lisätietoja antaa

Oona Haapakorpi