Keskustele opetustilatoiveistasi jo kurssin suunnitteluvaiheessa suunnittelijaopettajan kanssa sekä sovi tarvittavasta oppimateriaalista, opetusvälineistä (dokumenttikamera, tykki, tietokone, patjat ym.) ja muista erityisjärjestelyistä. Kirjaa sovitut asiat kurssisuunnitelmaan. 

Opetuskauden aikana voit jättää palautetta tai esittää kysymyksiä tiloista suoraan resurssikoordinaattoreille. Käy tutustumassa opetustilaan ja välineisiin ennen opetuksen alkua ja ota talteen opetuspaikkasi toimitilapalveluiden yhteystiedot. Ilmoita myös hänelle heti, jos välineet ovat epäkunnossa tai menevät epäkuntoon opetuksen aikana.

Huomioi seuraavat asiat:

  • Internet-yhteyttä ei ole kaikissa opetuspaikoissa.
  • Omia tietokoneita ei saa yhdistää langalliseen verkkoon. Omalla koneella on mahdollisuus päästä nettiin vain, jos opetuspaikassa on langaton vierailijaverkko.
  • Jos käytät siirrettäviä tietovälineitä (esim. muistitikku) varmista, ettei niissä ole haittaohjelmia. Tallenna muistitikulle vain tunnilla tarvitsemasi aineisto, jotta virustarkistus sujuu nopeasti.
  • Varmistathan, että sinulla on käytössäsi tunnukset ja salasanat opetuskoneisiin.
  • Tietokoneissa saa käyttää vain niihin asennettuja, lisensoituja ohjelmistoja. Muita ohjelmistoasennuksia et saa tehdä.

Turvatulostus Omniassa