Espoon työväenopiston tuntiopettajien tiedote 26.10.2022

Tervetuloa Osaamisperusteisuus-infoon! Tule kysymään osaamisperusteisuudesta ja opintopistekursseista, vastaamassa koulutuspäällikkö Taina Avo ja asiantuntija Marja Juhola. Osaamisperusteisuus-info järjestetään torstaina 17.11.2022 klo 18−19, liity mukaan infoon (Teams).

Ajankohtaista muistettavaa

Jos sinulla on Omnian tunnukset, muistathan, että Omnian sähköpostia pitää seurata, jotta huomaat, onko salasanasi vanhenemassa.

Jos käytät Omnian tietokoneita työväenopiston yhteistunnuksella (to-opettaja), muistathan poistaa nettiselaimesta selaushistorian ja kirjautumiset opetuksen päätteeksi, jotta seuraava käyttäjä ei pääse käsiksi tietoihisi.

Täytä myös ystävällisesti läsnäolo- ja kurssipäiväkirjamerkinnät säännöllisesti jokaisella opetuskerralla suoraan Kursoriin. Näin opetuksiin ja opiskelijoihin liittyvät tiedot ovat aina ajan tasalla.

Omnian Pedafestarit

Omnian Pedafestarit järjestetään perjantaina 28.10.2022 klo 14.00−15.30.

Pedafestarit ovat vertaisoppimisen juhlaa, jossa omnialaiset jakavat omaa osaamistaan, omia hyviä kokemuksiaan ja pedagogisia käytänteitään. Esitykset keskittyvät syksyllä 2022 “Omniassa oppiminen”-teeman ympärille uusien onnistumissuunnitelman mukaisten arvojen ympärille.

Festariohjelmassa on luvassa useita rinnakkaisia puolen tunnin esityksiä eri teemoista. Jokainen ehtii siis käydä kolmella valitsemallaan keikalla iltapäivän aikana.

Löydät lisätietoja tapahtumasta ja osallistumisohjeet Tapahtumat ja koulutukset -sivulta.

Hyvää pyhäinpäivää toivottaen

Koulutuspäälliköt