Espoon työväenopiston tuntiopettajien tiedote 15.11.2022

Kevätkauden 2023 kurssien markkinointi alkaa 15.11. Kerrothan kurssilaisille, että kevään uusille kursseille voi jo ilmoittautua tai muistuta asiakkaita kevään kursseille ilmoittautumisesta, mikäli he haluavat jatkaa opiskelua kurssilla, joka on jatkoa syksyn kurssille.  

Ajankohtaista

Työsopimusasiaa 

Lähetämme sähköpostilla työselvityksen (työsopimuksen liite 1) sovituista kevätkauden 2023 opetuksista. Saat lisäksi työsopimuksen saatekirjeen, jossa on tärkeää tietoa työskentelystä Espoon työväenopistossa sekä työsopimuksen liitteen 2. Luethan kaikki dokumentit huolellisesti. Olethan heti yhteydessä vastuusuunnittelijaan, jos tiedoissa on korjattavaa tai jokin asia jää epäselväksi.   

Kevään työsopimusten solmiminen on pian edessä niiden opettajien kohdalla, joilla ei ole vielä työsopimusta kevätkaudelle. Seuraavaksi saat kutsun Visma Sign -osoitteesta varsinaisen työsopimuksen allekirjoittamiseen sähköpostiin. Tutustu Visma Sign -ohjeeseen tarvittaessa.  

Verokortti  

Pyydämme kaikkia opettajia toimittamaan verokortin vuoden ensimmäisen opetuskuukauden 15. päivään mennessä palkkatoimistoon. Kalenterivuoden vaihtuessa tulee huomioida, että tammikuun palkan maksupäivä on helmikuun 7. päivä, jolloin uuden verovuoden verokortin tulee olla palkkatoimistossa viimeistään kaksi viikkoa ennen palkanmaksunpäivää.  

  • Lähetä sähköisesti käyttäen Sarastian verkkopalvelua (sarastia.fi) tai  
  • Lähetä verokortti osoitteeseen:  
    Sarastia Oy, Henkilöstöpalvelut/Omnian palkat  
    PL 1000  
    13101 Hämeenlinna  
    Kirjoita verokorttiin selvästi ”OMNIA”.  

Muistutus matkalaskun tekemisestä

Muistathan tehdä matkalaskun syyskaudelta. Matkalaskun voi tehdä vain jo pidetyistä tunneista, joten muistathan kurssin viimeisen opetuskerran jälkeen tehdä matkalaskun kurssista. 

Tervetuloa etänä OpeAreenalle

Aika: torstai 19.1.2023 klo 17–19 Paikka: Teams  

OpeAreenalla käsitellään tuntiopettajille ajankohtaisia asioita ja aloitetaan yhdessä Espoon työväenopiston kevätlukukausi 2023.  OpeAreenan ohjelma tarkentuu myöhemmin. Ilmoittaudu OpeAreenalle (ilmonet.fi).

Verkko-opetus

Jos käytössäsi on omnia.fi-tunnus, muistathan, että salasana täytyy uusia 3 kk välein. Salasanan uusimisesta tulee muistutus omnia.fi-sähköpostiisi. Salasanan uusiminen on tärkeää, jotta pääset joulutauon jälkeen jälleen käyttämään omnia.fi-tunnustasi.  

Yhteisessä käytössä olevista tietokoneista ja muista laitteista ei suositella irrotettavan johtoja tai kaapeleita. Jos kuitenkin joudut irrottamaan johtoja tai kaapeleita, laita ne ystävällisesti samoihin paikkoihin takaisin. Näin seuraava opettaja pääsee aloittamaan opetuksen joustavasti.  

Koulutusta

Eväät erinomaiseen etäopetukseen (EVERET) -hankkeen viimeinen webinaari Hybridiopetus ja vuorovaikutus järjestetään perjantaina 18.11. Klo 13–15.45. Tule mukaan pysähtymään seuraavien kysymysten äärelle: Mikä hybridissä muuttuu ja millaisia hybriditilanteita tavoittelen? Miksi vuorovaikutus hybridissä haastaa? Mitkä ovat onnistumisen elementtejä hybridissä? Kouluttajana Satu Aksovaara, lehtori, JAMK. Ilmoittaudu tapahtumaan (Forms)! 

Tuntiopettajille järjestetään kyselytunti osaamisperusteisuudesta ja opintopistekursseista torstaina 17.11.2022 Klo 18.00–19.00. Kyselytunti pidetään Teamsissa.

Tapahtumia

Lämpimästi tervetuloa mukaan Espoon työväenopiston perinteisiin Joululahjavalvojaisiin to 8.12. klo 16–20 Itätuulenpihalle, Tapiolaan sekä Joulukonserttiin Tapiolan kirkkoon pe 2.12. klo 18.30. Seuraa omnia.fi -tapahtumat sivua

Marraskuun terveisin,  
Koulutuspäälliköt