Päivitetty: Mahdollisen lakon vaikutukset Omniassa 14.12.2023

14.12.2023

Ammattiliitot ovat ilmoittaneet järjestävänsä työtaistelutoimenpiteitä torstaina 14.12. Opetustoiminta Omniassa jatkuu normaalisti lakon aikana. Mahdollisista poikkeuksista opettaja tiedottaa opetusryhmiä erikseen.

Ennakkoon on kuitenkin jo ilmoitettu, että lakkotoimet kohdistuvat mm. julkiseen liikenteeseen. Julkisen liikenteen poikkeusjärjestelyistä löydät lisätietoja HSL:n verkkosivuilta (hsl.fi). Muistutamme, että julkisen liikenteen häiriöt eivät ole peruste jäädä pois työstä. Työpaikalle saapumista varten kannattaa pyrkiä hyödyntämään muun muassa kimppakyytejä. 

13.12.2023

Useat liitot ovat kertoneet mahdollisista työtaistelutoimenpiteistä tulevalle torstaille 14.12. Tämänhetkisen tiedon mukaan niillä ei ole vaikutusta Espoon työväenopiston toimintaan.

Etukäteen on kuitenkin ilmoitettu lakkotoimien kohdistuvan mm. julkiseen liikenteeseen. Muistutamme, että julkisen liikenteen häiriöt eivät ole peruste jäädä pois työstä. Sovithan jo ennakkoon esihenkilösi kanssa, mikäli torstai vaatii osaltasi normaalista poikkeavia työjärjestelyitä.

Päivitämme uutista mahdollisista muutoksista.