Espoon työväenopiston tuntiopettajien tiedote 5.9.2022

Espoon työväenopiston syyslukukausi käynnistyi OpeAreenalla 20.8.2022 Kiitos aktiivisesta osallistumisesta. Olemme lähettäneet kaikille osallistujille palautelomakkeen (Forms). Toivomme palautetta 15.9.2022 mennessä. Kiitos, kun kehität toimintaamme kanssamme.

Opetus käynnistyy täysimittaisesti alkavalla viikolla. Yhteyshenkilösi kaikessa työväenopiston opetukseen liittyvissä asioissa on vastuusuunnittelijasi. Hallinnollinen esihenkilösi on tiimin koulutuspäällikkö, jolle ilmoitetaan sairauspoissaolot puhelimitse. Tutustuthan ystävällisesti poissaolojen poissaolojen toimintaohjeeseen. Opetuksen assistentit ja aluekoordinaattorit ovat myös tukenasi. Katso yhteystietoja.

Henkilöstöasioita

Laura Lindeman on valittu Elinikäinen oppiminen –tiimin koulutuspäälliköksi. Laura Lindeman toimii Tuula Alangon sijaisena 12.9.-31.12.2022.  Elinikäinen oppiminen –tiimin ainealueisiin kuuluvat kielet, viestintä, tietotekniikka ja media, yhteiskunnalliset aineet, psykologia ja henkinen hyvinvointi, avoin yliopisto ja ikääntyvien yliopisto.

Zoom työväenopiston koneilla 

Aiemmin käytössä ollut Zoom-sovelluksen asentaminen työväenopiston koneille Software Centerin kautta tulee poistumaan. Jatkossa Zoom asennetaan selaimen kautta osoitteesta zoom.us. Tämä muutos tehdään siksi, että Zoom-päivitykset eivät jää “jumiin” Software Centeriin, vaan asentuvat itsestään ohjelmaa käynnistäessä.

Ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen (it.omnia.fi) 

Tulevat koulutukset ja tapahtumat 

EVERET-hankkeen koulutukset 

Henkilöstökoulutushanke Eväät erinomaiseen etäopetukseen (EVERET) on käynnissä vielä syksyn 2022 ajan, joten seuraa koulutustapahtumia tuntiopettajasivulla, niin pysyt digijunan matkassa! 

Katso tulevat koulutukset (espoontyovaenopistontuntiopettajat.fi) 

Tutustu hankkeeseen (omnia.fi) 

Hybridiopetuksen perehdytys – Uutta!

Opetatko tätä syksynä hybridimallissa tai mietitkö asiaa? Tule tutustumaan, miten hybridiopetuksen vaatimia laitteita käytetään luokkatilassa.  

Lue tarkemmat tiedot perehdytyksestä.

Hyvää syyskuuta ja iloa opetusten aloittamiseen,  

Koulutuspäälliköt