Espoon työväenopiston tuntiopettajien tiedote 21.9.2022

Kiitos OpeAreenan palautekyselyyn vastaamisesta. Saimme arvokasta tietoa, mihin suuntaan kehitämme tuntiopettajien kokouksia.

Syyslomaa vietetään 17.10.–23.10. Syysloman aikana opetus on pääsääntöisesti tauolla. Poikkeuksen muodostavat kurssit, joita tarjoamme Tapiolan toimipisteessä neljänä päivänä syysloman aikana.

Verkko-opetus

Verkkokurssin kurssikirjeet asiakkaille

Muistathan lähettää verkko-opetuksen kurssikirjeen opiskelijoille ja ainealueesi sähköpostiin. Lähetä kurssikirje opiskelijoille 2–3 arkipäivää ennen kurssin alkua.

Tuntiopettajien sivustolla on erittäin hyvät ja yksityiskohtaiset ohjeet ja pohjat verkko-opetuksen kurssikirjeisiin sekä ohje etäopetuslinkin lisäämisestä Kursoriin. Linkin lisääminen Kursoriin on osa kurssin valmistelua ja tärkeä osa asiakasohjausta. Linkki Kursorissa takaa sen, että asiakas löytää verkko-opetuksen linkin kirjautuessaan Ilmonetiin kurssin tietoihin.

Muistathan erityisesti nämä asiat:

  • Kun kirjaudut Kursoriin, valitse Kursorissa käyttäjäryhmä Tuntiopettaja Espoon työväenopisto.
  • Lähetä viesti tekstimuodossa, ei liitteenä.
  • Lähetä kirje myös ainealueen sähköpostiin.
  • Lisää sekä kirjeeseen että Kursoriin etäopetuslinkki ja jos kyseessä on Zoom, myös Meeting ID ja Passcode.

Verkko-opetuksen koulutusta

Opetatko Moodlessa? Tule EVERET-hankkeen järjestämään webinaariin tutustumaan uusimpiin H5P-tehtävätyyppeihin Matleena Laakson johdolla perjantaina 23.9. klo 13. Tämän ja syksyn muut koulutuksemme näet tuntiopettajasivun Tapahtumat ja koulutukset-osiosta!


Aurinkoisia syyskuun päiviä toivottaen,
Koulutuspäälliköt