Kursor on kurssinhallintajärjestelmä (kursor.fi) ja osa sitä on ilmoittautumisjärjestelmä Ilmonet (ilmonet.fi). Kursor on järjestelmän työntekijänäkymä ja Ilmonet on asiakasnäkymä. Kursorissa kaikilla opettajilla on työntekijöinä mahdollisuus tarkastella itse omia kurssejaan ja kurssien ilmoittautumistilanteita.

Kursor toimii samoilla tunnuksilla kuin Ilmonet. Jos sinulla on Ilmonet-tunnukset, pääset kirjautumaan niillä Kursoriin osoitteessa www.kursor.fi/Kursormanagement. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, niin pystyt luomaan ne rekisteröitymällä verkkopankkitunnuksilla Ilmonettiin. Kursor toimii internetselaimella.

Kursorissa voit ehdottaa uusia kursseja, tarkastaa omat kurssisi, täyttää läsnäololistat ja kurssipäiväkirjan, tarkastella saamiasi palautteita sekä tehdä matkalaskun. Kursorin kautta voit lähettää myös sähköpostia kurssisi opiskelijoille kurssin aikana, esimerkiksi materiaalilinkkejä. Huomioithan, että liitetiedostona voit lähettää Word- ja PDF -tiedostoja. Muista liitetiedostoista voit tehdä linkin esim. Wetransfer- tai eri Drive-palveluihin. Jos liitetiedoston lähettämisessä on haasteita, ole yhteydessä ainealueesi assistenttiin.

Ohjeita Kursorin käyttöön

Etäopetuslinkin lisääminen Kursoriin (YouTube)

Verkko-opetuksen kurssikirjeen lähettäminen Kursorista (YouTube)

Verkko-opettajien Kursor-perehdytys syksy 2023 (Youtube)

English versions of instructions

Adding the online link in Kursor (YouTube)

Sending course letters in Kursor (YouTube)